nieuws

Chi-Ling IJmuiden op 1 in lijst beste Chinese restaurants

Restaurant

Chi-Ling in IJmuiden voert dit jaar de lijst van 88 beste traditionele Chinese restaurants van Nederland aan. Het restaurant stond vorig jaar op plek 7. De nummer 1 van vorig jaar, Jade Villa uit Maarssenbroek, staat in de lijst van 2012 op plek 5.

Chi-Ling IJmuiden op 1 in lijst beste Chinese restaurants

Liefst zes plaatsen stijgt Chi-Ling in IJmuiden, de nieuwe nummer 1 in de lijst van 88 beste traditionele Chinese restaurants van Nederland. De plaatsen 2 en 3 zijn voor respectievelijk De Lange Muur in Emmeloord en Taiwan uit Zwolle.

De winnaar van vorig jaar, Jade Villa uit Maarssenbroek, staat in de lijst van 2012 op plek 5. Mandarin uit Heemstede, de runner-up van 2011, verblijft nu op plaats 7 en de nummer 3 van de vorige editie, Lotus uit Maastricht, daalt 21 plaatsen.

Restaurant Chi-Ling in IJmuiden krijgt van de keurmeesters en de consumenten lovende kritieken. In de rapporten wordt gesproken over ruime variëteit, zeer gastvrij, superieure en constante kwaliteit, sfeervol ingericht en prachtig uitzicht.

De top 88 van traditionele Chinese restaurants is een initiatief van het vakblad Asian HorecaVizier en Dinnersite. De lijst van 2012 is de derde editie en wordt samengesteld op basis van waarderingen voor eten, service, ambiance en prijs.

Er is gekozen voor een top 88, omdat dit getal een Chinese oorsprong heeft. 88 staat voor geluk en blijdschap en fortuin of welvaart. De volledige ranglijst is hier te vinden.

Reageer op dit artikel