nieuws

Danny Gonzalez weg bij Wereldmuseum

Restaurant

Voormalig Gastheer van het Jaar Danny Gonzalez vertrekt bij het Wereldmuseum in Rotterdam. Gonzalez was hoofd horeca en maître-sommelier van het restaurant en vertrekt ‘in goed overleg’ per 1 januari. Het Wereldmuseum heeft 16 punten in GaultMillau en staat op plek 53 in de top 100 van Lekker.

Danny Gonzalez weg bij Wereldmuseum

Per 1 januari 2013 is Danny Gonzalez niet langer in dienst als hoofd horeca van het Wereldmuseum in Rotterdam en maître-sommelier van het bijbehorende restaurant. In een persverklaring melden Gonzalez en de museumdirectie dat dit ‘zojuist is overgeengekomen’.

Danny Gonzalez heeft het restaurant vanaf de opening in 2009 geleid. Hij werd in 2011 door GaultMillau uitgeroepen tot Gastheer van het Jaar 2012 (zie foto en video hieronder). Restaurant Wereldmuseum staat op plek 53 in de top 100 van Lekker 2013 en is door Grootspraak uitgeroepen tot Wijnrestaurant van het Jaar 2013.

Gonzalez laat weten het bedrijf te verlaten op het moment dat ‘het fundament heel sterk is en de toekomst er goed uitziet’. Hij gaat in 2013 op zoek naar ‘nieuwe interessante uitdagingen’.

Reageer op dit artikel