nieuws

David Beckham en Gordon Ramsay starten restaurant

Restaurant

Voetballer David Beckham gaat samen met zijn vriend en chef-kok Gordon Ramsay een restaurant in het hartje van de Britse hoofdstad Londen openen, dit meldt de Britse krant The Sun.

David Beckham en Gordon Ramsay starten restaurant

De Schot Ramsay en Beckham hebben geen onthullingen gedaan over het culinaire niveau van hun nieuwe restaurant. Ramsay heeft in Londen al diverse restaurants waarvan enkele ook bekroond zijn door Michelin. Restaurant Gordon Ramsay is zelfs in het bezit van drie Michelinsterren. Ramsay is hiermee een van de vier chefs in Groot-Brittannië met drie sterren achter zijn naam. De keuken van dit restaurant staat sinds 2007 onder leiding van de vrouwelijke chef Clare Smyth.

David Beckham onthulde zijn nieuwe carrièreplannen op de avond voor zijn laatste wedstrijd met de Amerikaanse ploeg LA Galaxy. ‘Gordon Ramsay en ik broeden op iets, we zijn goede vrienden en erg enthousiast over een project dat binnenkort realiteit kan worden. We zullen hard moeten werken, maar een restaurant uitbaten kan ook leuk zijn.’

Eerder liet de voetballer al weten dat hij bezig is met kooklessen. De Beckhams gaan regelmatig op stap met topkok Ramsay en zijn echtgenote. ‘Dit is iets dat ik altijd al wilde doen, ik hou van koken en zou graag eens aan Gordon Ramsay willen tonen wat ik in mijn mars heb.’

Reageer op dit artikel