nieuws

Herman en Bril starten verbouwing La Chapelle

Restaurant

De bouwvergunningen voor La Chapelle in Antwerpen zijn binnen. ‘We zijn volop bezig met de architect en ontwerper Piet Boon om de plannen nu helemaal op punt te zetten’, laat Nick Bril weten. Bril krijgt de leiding in het Belgische restaurant van hem en Sergio Herman, dat in 2013 de deuren moet openen.

Herman en Bril starten verbouwing La Chapelle

‘De officiële werkzaamheden kunnen starten’, laat Nick Bril aan MissetHoreca.nl weten dat de bouwvergunningen voor La Chapelle in Antwerpen binnen zijn. In het nieuwe restaurant van driesterrenchef Sergio Herman en Nick Bril krijgt laatstgenoemde de dagelijkse leiding. Bril is op dit moment de rechterhand van Herman in de keuken van Oud Sluis in Sluis.

Ontwerp van Piet Boon

‘Met de renovatie van de buitenkant was al een start gemaakt, dat mocht omdat het valt onder onderhoud’, aldus Bril. ‘Nu kunnen we ook binnen van start. We zijn volop bezig met de architect en ontwerper Piet Boon om de plannen helemaal op de punt te zetten.’

De eerste stap is het storten van beton in de kelder. Bril: ‘Dan moet ook direct de definitieve indeling bekend zijn, omdat afvoer en riolering daarin worden verwerkt. De keukentekening is klaar en het concept van onze bar is volop in ontwikkeling.’

Sergio Herman meldde vorig jaar augustus dat hij en Nick Bril een restaurant gaan starten in de voormalige kapel van het Militair Hospitaal in Antwerpen. De deuren moeten openen in het najaar van 2013. De verbouwing is te volgen van Lachapelleantwerp.com.

Foto: website La Chapelle

Reageer op dit artikel