nieuws

Jamie Oliver kookt voor Albert Heijn

Restaurant

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft exclusief voor supermarktketen Albert Heijn zestien ready to cook kerstgerechten ontwikkeld. Daarnaast is de chef gasthoofdredacteur van de kerstuitgave van Allerhande.

Jamie Oliver kookt voor Albert Heijn

De ready to cook gerechten van Jamie Oliver zijn vanaf 10 december verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn. In de kerstuitgave van Allerhande met Jamie Oliver als hoofdredacteur staan 93 kerstgerechten voor de beginnende tot gevorderde kok. Veertig ervan zijn van Oliver’s hand.

Ook heeft de Britse bekende kok traditioneel Hollandse kerstgerechten in een ‘Oliver-jasje’ gestoken. De Jamie Oliver producten maken onderdeel uit van de ruim 150 producten die Albert Heijn speciaal voor de feestdagen ontwikkeld heeft.

Via de website van Allerhande leert de supermarktketen consumenten om een goed kerstdiner te bereiden. De site heeft interactieve kooklessen ontwikkeld die via de site gevolgd kunnen worden. Ook staan er diverse kookvideo’s op de site, bijvoorbeeld over het bereiden van rollade.

Reageer op dit artikel