nieuws

Kerstdiners bij Resto VanHarte

Restaurant

Resto VanHarte organiseert in de aanloop naar de feestdagen door heel het land ruim veertig kerstdiners. Deze zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan sociale contacten tijdens de feestdagen en mensen die niet beschikken over de financiële middelen om kerst te vieren.

Kerstdiners bij Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gastvrije buurtrestaurant waar ontmoetingen centraal staan. Met dertig vestigingen wil Resto VanHarte eenzaamheid doorbreken en dynamiek brengen in de wijk. De diners vinden plaats in de locaties van Resto VanHarte en zijn verschillend van aard.

Zo worden in Enschede, Den Haag en Amersfoort kinderkerstdiners georganiseerd. In Den Haag vindt een Perzisch Lichtjesfeest plaats, met Iranese muziek , een Joods koor, bijbelverhalen en gedichten. Ook in andere Resto’s zijn exotische kerstfeesten te beleven.

Alle gasten die de kerstdiners van Resto VanHarte bezoeken, ontvangen een kerstcadeau van de Q-Kerstkado Actie. Deze actie is opgezet door Q-music samen met Stichting Kerstboom, de organisatie van ‘De Grootste Kerstboom’ ter wereld. Luisteraars worden via Q-music opgeroepen een kerstcadeau te geven aan mensen die anders geen kerstcadeau krijgen.

Bron: APS/ANP

Reageer op dit artikel