nieuws

Niven Kunz* in pop-up restaurant Amsterdam

Restaurant

Niven Kunz staat van 6 tot en met 13 januari achter het fornuis in een pop-up restaurant in Amsterdam. De sterchef van Niven in Rijswijk is de eerste die kookt in de eetgelegenheid aan de Constantijn Huyghenstraat, een initiatief van Vlaamsch Broodhuys.

Niven Kunz* in pop-up restaurant Amsterdam

In Baker’s Cafés van het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam staan in het nieuwe kalenderjaar ‘jonge en ambitieuze chef-koks’ tijdelijk achter het fornuis. Oprichter Dimitri Roels wil daarmaa een podium bieden aan bevriende topchefs.

Sterchef Niven Kunz van restaurant Niven in Rijswijk trapt af. Van 6 tot en met 13 januari serveert hij in het pop-up restaurant aan de Constantijn Huyghenstraat een tiengangendiner voor slechts 50 euro. ‘Kleine, lichte gerechten bereid met veel groenten en lokale producten.’

Om de link met de initiatiefnemer te illustreren, ontwikkelt Kunz enkele broden speciaal voor zijn geserveerde menu. Bovendien krijgen alle gasten een ‘fijne verrassing mee voor het ontbijt de volgende ochtend’.

Reserveren voor het tiengangendiner kan via de websites van zowel restaurant Niven in Rijswijk als het Vlaamsch Broodhuys.

Reageer op dit artikel