nieuws

Profs FC Dordrecht runnen voor één dag restaurant

Restaurant

De selectiespelers van Eerste Divisieclub FC Dordrecht laten zaterdag 22 december de voetbal links liggen en gaan een restaurant runnen. Op een speciale manier willen de sporters hun sponsors bedanken. Onder begeleiding van professionals gaan zij een driegangen maaltijd bereiden en uitserveren aan 200 gasten op een bijzondere locatie: een circustent.

Profs FC Dordrecht runnen voor één dag restaurant

Nog niet eerder heeft een voetbalclub volgens eigen zeggen zijn sponsors op zo’n vernieuwende manier bedankt. De spelers verlaten voor één keer de grasmat en pakken messensets en borden op.

Waar normaal gesproken geen verbinding te ontdekken is tussen voetbal, circus en een galadiner, is dat zaterdag 22 december juist de perfecte en vooral onverwachte combinatie. De selectiespelers van FC Dordrecht verrassen hun sponsors met een driegangen diner in de sfeervolle tent van wintercircus Royal in Dordrecht.

Het sportieve team gaat voor één dag een heel restaurant ‘draaien’, zowel de keuken als de bediening. Voetbal is wel een teamsport, maar voor deze speciale klus leren ze ook op een andere manier intensief samen te werken en gastvrij te zijn naar hun gasten.

Tijdens een kick off ontvingen alle selectiespelers een eigen koksbuis met hun rugnummer erop. Vervolgens bepaalden ze de taakverdeling. Middenvelder Danny Post is de chef-kok, verdediger Johan Versluis de maître en middenvelder Rogier Molhoek is de sommelier van de avond.

Bron: APS

Reageer op dit artikel