nieuws

Publieksprijs Heerlijk10Daagse voor Vrienden van Jacob

Restaurant

Restaurant de Vrienden van Jacob in Santpoort is uitgeroepen tot winnaar van de Heerlijk10Daagse publieksprijs. Bij de tweede editie van de actieweek mochten de gasten de deelnemende restaurants beoordelen op eten, sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en prijs. De Vrienden van Jacob kreeg een 9,5.

Publieksprijs Heerlijk10Daagse voor Vrienden van Jacob

De tweede plek is voor Upstairs (Voorschoten) met een gemiddelde van 9,40 gevolgd door Parkheuvel** (Rotterdam) met een 9,38 gemiddeld. De winnaar van de eerste editie, de Lindehof* (Nuenen) staat op een vierde plaats met een 9,33. De top 5 wordt gesloten door de Aubergerie (Amersfoort) met een 9,25 gemiddeld.

‘Het is voor ons een grote eer, dat wij de publieksprijs hebben ontvangen. De Heerlijk10Daagse biedt ons een mooi podium om levensgenieters kennis te laten maken met ons landgoed, culinaire verwennerij en gastheerschap’, aldus Alain Alders van restaurant De Vrienden van Jacob*, dat is gevestigd op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Het gemiddelde van alle gegeven reviews van alle restaurants was hoog met een 8,39.  Opvallend is dat in de top 10 maar liefst zes niet-sterrenrestaurants staan en vier sterrenrestaurants.

De tweede editie van de HeerlijkDaagse vond plaats van 29 oktober tot en met 7 november. Tijdens deze 10 dagen konden de gasten tegen gereduceerd tarief eten bij de deelnemende restaurants.

Reageer op dit artikel