nieuws

Zandbergen strijdt om Gouden Koksmuts 2013

Restaurant

De ervaren wedstrijd kok Jonathan Zandbergen neemt deel aan de strijd om de Gouden Koksmuts 2013. Zandbergen is één van de acht deelnemers die tijdens de Horecava strijden om de prestigieuze kookprijs.

Zandbergen strijdt om Gouden Koksmuts 2013

De chef-kok van restaurant Het Veerhuys in Almere neemt het op maandag 7 januari onder meer op tegen Rob van der Veeken (De Hofstee, Bladel), Marco Krispijn ( ’t Lagerhuys, Muiderberg) en talent Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns, Overveen).

De opdracht bij de kampioenschap om de Gouden Koksmuts tijdens de Horecava is het a la minute bereiden van een amuse en een viergangenmenu voor vier personen op basis van uitsluitend verse ingrediënten. De jury staat onder leiding van Wynand Vogel.

Jonathan Zandbergen won in september de Beneluxfinale van de Prix Taittinger. Tijdens de internationale finale moest hij twee Franse chefs voorlaten en legde hij beslag op de derde plaats.

Reageer op dit artikel