524 restaurants in GaultMillau-gids

524 restaurants in GaultMillau-gids

In de nieuwe restaurantgids van GaultMillau staan 524 restaurants. Daarnaast bevat de gids een onthullend interview met Guido Nijssen, jarenlang het gezicht van concurrent Lekker. Maandag 3 november wordt de nieuwe gids gepresenteerd.

De presentatie van de nieuwe gids vindt maandagavond 3 november plaats in de St. Olofskapel van het hotel NH Barbizon Palace in Amsterdam. Voorafgaand aan de officiële presentatie is er een speciale lunch in Restaurant Vermeer voor de honderd beste chefs uit de gids.

De Nacht van de GaultMillau, zoals de avond waarop de gids wordt gepresenteerd heet, staat bol van winnaars. Maar liefst dertien awards worden uitgereikt. Van Talentvol Sommelier van het Jaar tot De Oeuvreprijs.

Diverse veranderingen

GaultMillau maakt vooraf bekend dat er 524 restaurants en ruim 200 geselecteerde hotels zijn opgenomen in de nieuwe gids. Verder bevat de gids een interview met oud-hoofdredacteur Guido Nijssen van Lekker en met Gijsbert Bianchi, voorzitter van de restaurantsector van Koninklijk Horeca Nederland (KHN).

De organisatie laat verder weten dat de gids dit jaar diverse veranderingen heeft doorgevoerd om de gids nog bruikbaarder en leesbaarder te maken. De nieuwe GaultMillau-gids is dinsdag 4 november in de winkel verkrijgbaar voor 9,95 euro.