Aziatisch fusion restaurant Umami in Utrecht

Aziatisch fusion restaurant Umami in Utrecht

Utrecht heeft er een hip Aziatisch fusion restaurant bij. Vanaf begin mei is restaurant Umami geopend. Het vernieuwd horecaconcept is gevestigd aan de Utrechtse Oudegracht.

Achter het concept zitten de ondernemers Han Ji, Leon Zheng en Zhang Hu. Han Ji is onder meer eigenaar van HanTing Cuisine in Den Haag, het restaurant dat onlangs werd uitgeroepen tot winnaar van de Misset Horeca Chinese Restaurant Top-100.

Bijzonder kenmerk van Umami is dat het ‘shared dining’, ‘all you can eat’ en ’3-gangen’ combineert in één bedrijf. Het interieur kenmerkt zich door een sfeervolle en hippe uitstraling.

De officiële opening van Umami laat nog even op zich wachten. Tot die tijd kunnen gasten er ‘proefeten’. Het restaurant is gevestigd aan de Oudegracht 74 in het centrum van Utrecht.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.