Broers Peek starten restaurant langs A2

Broers Peek starten restaurant langs A2

Marco en Rob Peek, bekend van Brothers Horeca Groep, hebben langs de drukke A2 bij Utrecht een nieuw restaurant geopend. Restaurant Zuiver is gevestigd in een oude boerderij, heeft een moderne uitstraling en is gelegen op een industrieterrein.

Het nieuwe restaurant heeft op 19 januari haar deuren geopend. Restaurant Zuiver is gevestigd aan de Krommewetering 51 en geopend na drie maanden van verbouwen.

De boerderij is omgetoverd en uitgebouwd met 400 vierkante meter en biedt mogelijkheden voor het dineren in de oude opkamer van de boerderij, vergaderingen in de aangebouwde ruimtes, diners voor honderd personen, recepties en bruiloften voor 250 personen.

Zuiver is divers, puur en bijzonder, meldt Marco Peek in een persbericht. ‘In zeer korte tijd hebben we onze dromen waar kunnen maken. De inrichting en uitstraling zijn exact zoals we dat voor ogen hadden toen we de boerderij kochten in vervallen toestand. Volgens ons is er geen geografische ligging dan deze’, aldus Marco en Rob Peek.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.