Concours Spaanse wijnkaart 2011

Concours Spaanse wijnkaart 2011

ICEX/Vinos de España schrijft een concours uit voor de beste Spaanse wijnkaart van 2011. 'Vele restaurants in Nederland presenteren in hun etablissementen een met zorg samengestelde Spaanse wijnkaart aan hun gasten', weet ICEX immers.

Restaurants die wijnen van Spaanse origine op hun kaart hebben staan, kunnen meedingen naar een wijnreis voor twee personen naar Spanje.

Vakjury

Deelname is mogelijk door voor 1 oktober de wijnkaart digitaal te sturen naar vinosspanje@comercio.mityc.es. Een vakjury, bestaande uit onder meer sommeliers en wijnimporteurs, zal zich over de wijnkaarten buigen.

Papieren kaart

De tien besten worden daarna verzocht om voor 15 oktober de kaart in een papieren versie op te sturen. Daarna zal de jury een definitieve keuze maken. Deelname is mogelijk voor restaurants die gevestigd zijn in Nederland.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.