Drie sterrenchefs gaan samenwerken

Drie sterrenchefs gaan samenwerken

Drie topchefs - allen in bezit van een Michelinster - gaan samenwerken. De sterrenchefs zijn gevestigd in dezelfde gemeente maar zien elkaar niet als concurrent. Ze gaan juist gezamenlijk laten zien wat hun gemeente, De Stichtse Vecht, te bieden heeft op culinair gebied.

Het gaat om Wilco Berends van De Nederlanden*, André Gerrits van ’t Amsterdammertje* en Roland Veldhuijzen van Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht.

Zondag 13 maart staan de drie topchefs voor één keer samen in de culinaire arena. De ‘Vechtsterren’ zoals ze zichzelf noemen, verzorgen in vriendschappelijke harmonie die avond een zesgangen diner. Sommelier Jan-Willem van der Hek, tweede op het NK Sommelier in 2010, stelde het begeleidend wijnarrangement samen.

Ook wordt Teun Ijff, sinds 18 februari maître bij De Nederlanden aan het publiek geïntroduceerd. Ijff is de laatste 3 jaar werkzaam geweest bij Restaurant de Bokkedoorns in Overveen. De presentatie is in handen van Caroline Berends.

Het Vechtsterren-diner vindt plaats in Restaurant De Nederlanden in Vreeland, kosten 150 euro all in per persoon.