Eigenaar verlaat Mijn Tent is Top-winnaar

Eigenaar verlaat Mijn Tent is Top-winnaar

Mede-eigenaar Jasper Bronkhorst verlaat de winnaar van de tweede editie van Mijn Tent is Top, restaurant Flinstering in Breda. Zakenpartner René Lancee gaat alleen verder met de zaak.

Volgens zakenpartner Lancee keurt Bronkhorst de horeca de rug toe omdat ‘het niet helemaal zijn ding was’. Hij zegt op de website Breda Vandaag: ‘Jasper is meer creatief. Hij heeft wat dat betreft een heel andere ambitie dan in een horecabedrijf werken’,

‘In het begin merkten we dat nog niet zo, omdat het zo’n drukke periode was, zo net na de opening. Inmiddels zijn we van een kleurrijke periode naar een degelijk horecabedrijf gegaan dat ook last heeft van de crisis’, legt Lanceé uit.

Eén baaas

Hij vervolgt: ‘We hebben er allebei van genoten en gaan als goede vrienden uit elkaar. Het is even wennen, maar ook wel wat makkelijker. Juist omdat er nu maar één kapitein op een redelijk klein schip staat in plaats van twee.

Lanceé neemt deze zomer Flinstering goed onder loep. ‘Daar heb ik eigenlijk nu past tijd voor. Eerst was je bezig om alleen de dag te overleven, nu komt de tijd van kijken naar de toekomst.’

Het Bredase Flinstering won in 2008 het programma ‘Mijn Tent is Top’ van Herman den Blijker en Heineken.