Gordon Ramsay helpt warenhuisketen

Gordon Ramsay helpt warenhuisketen

Retailondernemer Philip Green heeft de bekende Britse kok Gordon Ramsay in dienst genomen om de honderd restaurants van zijn warenhuisketen Bhs onder handen te nemen. Ramsay is vooral bekend van zijn programma Hell's Kitchen, dat ook op de Nederlandse televisie te zien is.

Dat meldt de Britse zondagskrant Sunday Telegraph. Ook de in het Verenigd Koninkrijk bekende binnenhuisarchitect Kelly Hoppen is ingeschakeld om Bhs op te frissen met een eigen lijn producten. Het is voor het eerst in de 80-jarige geschiedenis van de keten dat buitenstaanders worden ingeschakeld.

Bhs, vergelijkbaar met V&D in Nederland, kampt met teruglopende klantengroepen en dalende winstgevendheid. Gordon Ramsay zal de inrichting, het menu en andere aspecten van de restaurants in de warenhuizen aanpakken. Hoppen gaat een eigen lijn producten ontwerpen voor Bhs.

Zie ook:

Gevoelige tik voor Gordon Ramsay

Topkok is dure klant voor Sainsbury's

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.