Chef-kok Ferdie Dolk en gastvrouw Mirjam Joziasse bedanken op hun internetsite de gasten voor hun bezoek aan Het Groot Paradys en alle enthousiaste reacties, maar laten ook weten hun restaurant niet meer te openen.
De voorbereidende werkzaamheden voor Het Badpaviljoen, de nieuwe zaak in Domburg, heeft hen doen besluiten zich op één restaurant tegelijk te concentreren.
Of Het Badhuis van hetzelfde niveau als Het Groot Paradys zal zijn valt nog te bezien, aangezien het concept mede door de ligging direct aan het strand beduidend anders zal zijn. 'We gaan het daar niet te duur of te chique maken', zei Dolk al eerder in de Zeeuwse krant PZC. 'Je kunt in het Badpaviljoen ook gewoon een glaasje wijn komen drinken, of in de winter na een strandwandeling soep komen eten.'
Dolk verwacht dan ook niet dat hij de net behaalde Michelinster mag houden. 'We moeten nog overleggen met Michelin. We willen weer een topzaak neerzetten, maar het concept wordt anders. Of het een sterrenniveau krijgt, is de vraag.'
Eerdere berichten over Het Groot Paradys