nieuws

Horecatoppers aan bloggen geslagen

Restaurant

Het internetfenomeen bloggen heeft definitief toegeslagen in de foodwereld. Sinds deze week zijn diverse bekende horecapersonen, waaronder Herman den Blijker, Meesterkok Angelique Schmeinck en cocktailtopper Ricardo Sporkslede, actief op een nieuwe weblog.

Horecatoppers aan bloggen geslagen

Het gaat om Foodlog Eten & Genieten van De Telegraaf. Naast de vaste redactieleden van De Telegraaf zijn Den Blijker, Schmeinck en Sporkslede actief op www.etenengenieten.nl. Ook Daan Faber en Maarten Hoekstra van de uitgebreide weblog Cheffen zijn er actief. Op Cheffen.nl blogt onder andere Roberto Payer.

‘Onze culinisten, die vanaf vandaag met regelmaat voor de weblog schrijven, variëren van professionele topkoks tot creatieve moeders, van grote eters tot liefhebbende drinkers en van hippe restaurantgangers tot fervente afhalen’, zo meldt de weblog Foodlog.nl.

Zie ook:
Tien zakelijke redenen voor een weblog…

Horecatoppers aan bloggen geslagen

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels