Koetjes en Kalfjes in Amsterdam

Koetjes en Kalfjes in Amsterdam

Restaurant Koetjes en Kalfjes heeft een vestiging geopend in Amsterdam. Nabij de Zuidas heeft de vijfde zaak van het bistroconcept de deuren geopend.

Dat laat eigenaresse Jacky Weeber van Koetjes en Kalfjes weten. ‘De Zuidas is een internationale toplocatie met allure. Overdag het kloppende hart van de zakenwereld, ’s avonds een mondaine omgeving waar van alles gebeurt’, meldt Weeber.

De jongste vestiging van Koetjes en Kalfjes is gevestigd aan het Gustav Mahlerplein. Amsterdam is na Oegstgeest, Noordwijk, Den Haag en Haarlem de vijfde zaak van het concept.

Koetjes en Kalfjes is een moderne bistro waarin verse producten centraal staan. Het is volgens Weeber een ‘no nonsens’ restaurant waar je kunt eten voor een betaalbare prijs. De inrichting is stoer en modern met een vleugje chic. De menukaart is Frans-Italiaans georiënteerd met een Aziatische ‘touch’.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.