nieuws

Kranenborg genomineerd voor Loden Leeuw

Restaurant

Robert Kranenborg is genomineerd voor de Loden Leeuw 2011, een wedstrijd waarbij de meest irritante reclamespot van het jaar wordt gekozen. Kranenborg is met zijn optreden in de commercial van Delta Loyd genomineerd in de categorie BN’ers.

Kranenborg genomineerd voor Loden Leeuw

In deze categorie heeft Kranenborg concurrentie van Johan Derksen (Nederlandse Energie Maatschappij), Arie Boomsma (Douwe Egberts), Kim Holland (Simpel) en Raemon Sluiter (Head and Shoulders).

Via de website http://www.trosradar.nl/loden_leeuw/ kunnen consumenten stemmen welke reclame zij het meest irritant vinden. Naast Kranenborg speelt de horeca nog een rol in de verkiezing. In de categorie Reclames is de commercial van KFC genomineerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels