Librije weer restaurant van het jaar

Librije weer restaurant van het jaar

Voor de derde achtereen volgende maal is De Librije door GaultMillau uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar. De 'bakermat van gastvrijheid is gewoon niet te kloppen'.

Lovende woorden voor Jonnie en Thérèse Boer van De Librije over hun derde award op rij voor beste restaurant van het jaar.

Jan van Lissum van GaultMillau: ‘Gewoon niet te kloppen. Dit is de bakermat van gastvrijheid. Ze zijn allround en altijd vriendelijk. Het is het merk De Librije’.

In haar dankwoord gaf Thérèse Boer een pluim aan het complete team. Librije is met hun andere restaurants, hotel en cateringtak uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan honderd medewerkers.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.