Frank Lion werkte acht jaar bij Tout a Fait en 'was toe aan een nieuwe uitdaging,' zo laat patron-cuisinier Bart Ausems weten. Eind juni verlaat hij het Maastrichtse restaurant. Zijn functie wordt intern opgevuld door Frank Oosterbaan.
Lion werkte voorheen bijna 14 jaar bij Chateau Neercanne, drie jaar bij Kasteel Wittem en bij Domain les casserolles in de Waalse Ardennen.
Tout a Fait is lid van de Alliance Gastronomique en heeft sinds 2002 een ster, eigenaren zijn Bart en Sandra Ausems. Tout a Fait heeft 60 couverts.
Eten bij Michèl is het restaurant van Michèl en Suzan Kagenaar. Ze leverden in maart 2009 vrijwillig hun ster in vanwege diverse redenen. ‘Eten op sterniveau werpt een drempel op. Daardoor is de doelgroep beperkt. Daar komt bij dat er veel sterzaken zijn in Limburg. Veel stereters maken een rondje langs diverse zaken. Het duurt in Zuid-Limburg dan wat langer voordat ze terugkomen’, lieten ze eigenaren destijds weten aan Missethoreca.nl.
Eten bij Michèl heeft tien zitplaatsen meer dan In de’n Dillegaard en het linnen verdween van tafel. Een driegangenmenu kost er 33,50 euro.