Mansion verliest rechtszaak over facturen

Mansion verliest rechtszaak over facturen

Club-restaurant The Mansion in Amsterdam heeft een kort geding over onbetaalde rekeningen van schoonmaakbedrijf WS Facilitaire Service verloren. Het hippe horecabedrijf moet per direct 21.420 euro overmaken aan WS. WS in niet tevreden en procedeert verder.

Dat staat lezen op Parool.nl. WS Facilitaire Service uit Nieuw-Vennep eiste in de rechtszaak 31.500 euro. The Mansion weigerde, ondanks diverse aanmaningen, de facturen te betalen omdat WS een hogere vergoeding vroeg dan was afgesproken.

Volgens The Mansion kwamen beide partijen mondeling een prijs van duizend euro per week overeen. WS zegt dat de afspraak 1132 euro was. Een kort geding volgde.

Daarin oordeelde de rechter dat The Mansion tenminste duizend euro per week moet betalen, plus rente en btw. Verder is nader onderzoek nodig, vanwege het ontbreken van een ondertekende overeenkomst.

De directie van The Mansion zegt direct 21.420 te hebben gestort op de rekening van WS. Directeur Wouter Steelink van WS laat weten geen genoegen te nemen met dit bedrag en procedeert verder om 1132 per week te krijgen.

The Mansion kwam in april nog landelijk in het nieuws toen bn’er en mede-eigenaar Johnny de Mol uit het horecabedrijf stapte. In een officiële verklaring werd gemeld dat De Mol ermee stopte omdat hij meer tijd wil besteden aan zijn werk op toneel en in film.

Zie ook:

The Mansion door zonder De Mol