Menukaart waarschuwt tegen autokraak

Menukaart waarschuwt tegen autokraak

Horecaondernemers in Blaricum gaan samen met de gemeente en politie het hoge aantal autokraken bij hun zaken aanpakken. Onder meer zullen ze een waarschuwing op de menukaart zetten.

Zeer regelmatig worden, vooral zakelijke, gasten in Blaricum en omgeving de dupe van auto-inbraken tijdens hun restaurantbezoek.

Om dat tegen te gaan, zullen restaurants flyers uitdelen aan hun gasten en waarschuwende teksten op de menukaart zetten, schrijft De Gooi- en Eemlander.

De gemeente heeft op de parkeertereeinen het zicht verbeterd door meer verlichting te plaatsen en groen terug te snoeien, de politie zal haar steentje bijdragen in de vorm van extra surveillances in de donkere maanden.

Meestal gaat het de inbrekers voornamelijk om apparatuur als laptops, navigatiesystemen en mobieltjes, die zakenmensen in hun auto laten liggen.

Met bluetooth-techniek wordt het inbrekers makkelijk gemaakt, zegt de politie. Met een mobiele telefoon wordt gezocht naar open bluetoothverbindingen op laptops om te bepalen of in de auto interessante waar ligt.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.