Moshik Roth nieuw in Elsevier Top-20

Moshik Roth nieuw in Elsevier Top-20

Moshik Roth van 't Brouwerskolkje in Overveen is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Elsevier Top-20, de ranglijst van beste koks van Nederland samengesteld door de chefs zelf. Sergio Herman blijft volgens zijn collega's de beste van Nederland.

Sergio Herman op één. Jonnie Boer op twee. Achter het vertrouwde beeld op drie dit jaar Lucas Rive van De Bokkedoorns. In de koksenquête van Elsevier stijgt Rive één plaats.

Jannis Brevet gaat van zes naar vier. Hans van Wolde moet een stap terugdoen; van drie naar zes. Nico Boreas gaat van vijftien naar tien.

De Elsevier Top-20 telt vier nieuwe binnenkomers. De hoogste is Moshik Roth. De patron van ’t Brouwerskolkje komt nieuwe binnen op plaats twaalf. De andere nieuwe in de ranglijst zijn Roger Rassin van La Rive (op plaats vijftien), Peter Gast van ’t Schulten Hues (zeventien) en Niven Kunz van Restaurant Niven (twintig).

De complete ranglijst met omschrijvingen van de koks en hun restaurant is te vinden in de uitgave Elsevier Stijl, die dit weekend verschijnt bij het weekblad Elsevier. Aan de enquête werken bijna tweehonderd koks aan mee.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.