Netwerkconcept voor Rotterdamse topkoks

Netwerkconcept voor Rotterdamse topkoks

Herman den Blijker, François Geurds, Erik van Loo, Fred Mustert en Mario Ridder zijn aanwezig tijdens de eerste Dé Rotterdamsche horecaborrel, een nieuw netwerkconcept voor Rotterdamse restaurateurs uit het hogere segment.

Dat meldt Friedjof Kempenaar, initiatiefnemer van de netwerkbijeenkomst. De eerste meeting staat gepland op zondag 4 september. Plaats van handeling is de Eau Lounge in Rotterdam.

Een leuk, nieuw, fris idee om horeca Rotterdam naast hard werken en vol passie met hun vak bezig zijn, ook een stukje ontspanning te geven, motiveert Kempenaar zijn initiatief.

Kempenaar: ‘Ik richt me op restaurateurs in het hogere segment. Zo staan op onze gastenlijst onder andere Herman den Blijker, François Geurds, Erik van Loo, Fred Mustert en Mario Ridder’.

‘Op deze ontspannen netwerkborrel kunnen deze ondernemers ook eens met collega’s en leveranciers bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Ook de bekende Rotterdamse leveranciers Schmidt Zeevis en Wildhandel Treuren zijn uitgenodigd’, aldus Kempenaar.