nieuws

Nieuw boek van Johannes van Dam: Gastronomie

Restaurant

Food writer Johannes van Dam werkt dit jaar op de kop af 25 jaar als columnist voor het weekblad Elsevier. Om dit te vieren zijn de beste column van Johannes van Dam gebundeld in een boek: gastronomie.

Nieuw boek van Johannes van Dam: Gastronomie

Het boek begint met een interview met de culinair auteur die in zijn loopbaan bij weekblad Elsevier allerlei onderwerpen bij de hoorns vatte. Hij schreef niet alleen over de Michelinsterren, ook over de beste keukenattributen, gastroporno. El Buli en over diverse grondstoffen. Hij schrijft eigenlijk over eten en drinken en alles wat daarmee te maken heeft.

Naast zijn werk voor Elsevier schrijft Van Dam restaurantrecensies voor de Amsterdamse krant het Parool. In 2006 verscheen zijn boek De Dikke van Dam.

Het boek Gastronomie telt 167 pagina’s en kost 14,95 euro. Het boek is te bestellen via www.elsevier.nl/boeken.

Weekblad Elsevier bundelt de beste column van Johannes van Dam in een boek: Gastronomie. Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig jubilem van de culinair auteur bij het weekblad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels