Praq wil groeien door franchise

Praq wil groeien door franchise

Restaurant Praq wil groeien. Het concept wil uitbreiden in de Randstad en Midden-Nederland en is op zoek franchisenemers.

Praq telt momenteel twee vestigingen. Eén in Ouderkerk aan de Amstel en het vorig jaar geopende bedrijf in Amersfoort. De vestiging in Amersfoort komt als eerste in aanmerking voor franchise, meldt Franchiseplus.nl.

Praq laat weten op zoek te zijn naar franchisenemers die het ‘praq-gevoel’ kunnen overbrengen op hun gasten en medewerkers. Praq heeft een voorkeur voor kandidaten met ruime ervaring in de horeca.

Het concept profileert zich als een eigentijdse eetgelegenheid met een eigenzinnig interieur met twee restaurants onder één dak; één voor volwassenen en één voor ouders met kinderen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.