Restaurant Praq Amersfoort failliet

Restaurant Praq Amersfoort failliet

Restaurant Praq in Amersfoort is failliet. Begin dit jaar liet het bedrijf nog weten te willen groeien en op zoek te zijn naar franchisenemers.

Faillissementen.com meldt dat het faillissement op 14 juli is uitgesproken. Naast Praq Amersfoort BV is ook Jagershuis aan de Amstel BV failliet verklaard. Deze laatste bv heeft niets te maken met restaurant Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel.

Directeur Marc Boeljon van Hotel Restaurant Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel laat in een speciaal uitgegeven persbericht weten dat er ten onrechte een link wordt gelegd met zijn bedrijf.

‘Dit storende incident is des te onplezieriger nu het Jagershuis na een grondige reorganisatie zeer goed bezig is met de verbetering van de prijs-kwaliteit, gastvrijheid en sfeer. De exploitatie van het Jagershuis is sinds de overname door Dutch Hotel Collection begin 2008 ondergebracht in een vennootschap genaamd Amstelzijde Horeca BV’, aldus Boeljon.

In januari meldde Franchiseplus.nl dat Praq wilde uitbreiden in de Randstad en Midden-Nederland. Het zou hiervoor op zoek zijn naar franchisenemers. Praq profileert zich als een eigentijdse eetgelegenheid met een eigenzinnig interieur met twee restaurants onder één dak; één voor volwassenen en één voor ouders met kinderen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.