Robos trots op De Pastinaeck

Robos trots op De Pastinaeck

Het interieur van het winnende bedrijf van Mijn Tent is Top, restaurant De Pastinaeck in Amersfoort, is gerealiseerd door Robos Contract Funiture. De leverancier laat weten trotst te zijn op de eerste plaats van het restaurant.

‘Ook Robos Contract Furniture is trots op de eerste plaats van De Pastinaeck. In samenwerking met de architect van Heineken, Antoine Pruyn, is het interieur gecreëerd dat precies past bij de uitstraling die de eigenaren Lie en Rhianne voor ogen hadden’, laat Roel Bosch van Robos weten.

Bosch meldt dat het belangrijk was een goed zitcomfort te realiseren met een moderne uitstraling. Dit alles om een specifiek Nederlandse identiteit te geven aan het concept.

‘Uiteraard was het budget ook een belangrijke factor, hetgeen door de Robos projectadviseur uitstekend is vertaald en als resultaat deze smaakvolle inrichting heeft opgeleverd’, aldus Bosch.

De Pastinaeck won onlangs het populaire RTL-programma Mijn Tent is Top. Door de winst worden de aanloopkosten van het restaurant kwijtgescholden. De Pastinaeck versloeg in de finale restaurant Moodz uit Delft.