Website SpecialBite vernieuwd

Website SpecialBite vernieuwd

SpecialBite heeft de website vernieuwd. De site selecteert duizend restaurants op goed eten, interieur en locatie, en heeft interactiviteit als speerpunt.

In een persbericht spreekt SpecialBite over een vlammende site vol met informatie over onderscheidende restaurants, de nieuwste producten, bijzondere culinaire reizen én dagelijks nieuws, enthousiaste food-blogs en recensies van eigen spotters.

De site streeft niet naar volledigheid, maar selecteert slechts duizend restaurants op goed eten, interieur en locatie, zo laat uitgever Mireille Derks weten.

‘Onze SpecialBite-spotters, dat zijn eetfanaten met een neus voor opmerkelijke trends, hebben er al van geproefd en vertellen ja waar je moet zijn voor de lokale en gezonde keuken, voor wereldgerechten, of voor Asian finger food waarbij je je vingers afllikt’, aldus Derks.

Interactiviteit is een belangrijk onderdeel op SpecialBite. Bezoekers kunnen hun eigen restaurantervaring en –waardering toevoegen. Hiermee is een eigen, persoonlijke restaurantgids te creëren om andere bezoekers weer mee te inspireren. Daarnaast bevat SpecialBite.com een weblog met foodboeken.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.