Witteveen Amsterdam heropend

Witteveen Amsterdam heropend

De bekende brasserie Witteveen aan de Amsterdamse Ceintuurbaan is heropend. Supperclub-eigenaar Bert van der Leden kocht het bedrijf eerder dit jaar en startte een grondige verbouwing waarbij ook een kinderhoek werd gerealiseerd.

Nadat de uitbaters van Witteveen met pensioen gingen, hebben verschillende horecaondernemers elkaar opgevolgd op deze plek. Bert van der Leden, van Amsterdamse hotspots als Supperclub, Nomads en Envy, kocht het bedrijf en gaf het zijn oude naam terug.

Hollandse maaltijd

Opnieuw kan men hier terecht voor de oer-Hollandse dis, maar ook voor traditionele brasseriegerechten en meer eigentijdse schotels. Een daghap doet hier 13,50 euro.

Kindvriendelijk

Het nieuwe Witteveen heeft een speelruimte met krijtmuur, speelgoed en kindermeubels. De menukaart biedt naast verantwoorde gerechten zoals broccolitaart met tomatensaus ook feestgerechten als pizza en frieten met kroket. En in het weekend zijn er allerlei activiteiten voor de kleintjes.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.