Meest Gastvrije Stad: wie verslaat Den Bosch

Meest Gastvrije Stad: wie verslaat Den Bosch

Het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad van Nederland is gestart. Van Spronsen & Partners ondervraagt de komende maanden ruim achtduizend bezoekers van de 21 grootste steden van het land. Woensdag 10 oktober wordt bekend wie 's-Hertogenbosch opvolgt.

’s-Hertogenbosch werd in 2010 en 2011 uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Deze benoeming was het resultaat van een onderzoek door Van Spronsen & Partners horeca-advies, in samenwerking met VVV Nederland. Het bureau ondervraagt daarvoor bezoekers van de 21 grootste steden van het land.

Ruim achtduizend mensen wordt in de periode van mei tot en met augusts gevraagd een waardeoordeel te geven over 27 aspecten binnen de categorieën Vriendelijkheid & Veiligheid, Horeca & Vrije Tijd, Informatie & Bereikbaarheid en Stad & Architectuur.

De winnaar van 2012 wordt woensdag 10 oktober bekendgemaakt. In 2010 en 2011 ging de prijs naar ’s-Hertogenbosch.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.