nieuws

Restaurant ontkent overlijden Paul Bocuse

Restaurant

Paul Bocuse is niet overleden. Dit in tegenstelling tot allerlei berichten op Twitter en internet over het overlijden van de legendarische Franse kok. MissetHoreca.nl belde zojuist met Frankrijk en kreeg goed nieuws te horen.

Restaurant ontkent overlijden Paul Bocuse
LYO01 – 20020125 – LYON, RHONE, FRANCE : French chef Paul Bocuse (C), flanked by Lyon mayor Lyon Gerard Collomb (R) and president of the Olympique Lyon soccer club Jean-Michel Aulas, places on Friday 25 January 2002, a breeze-block for the construction of his fourth restaurant in Lyon, which will open in December 2002. The […]

De dienstdoende reserveringsmedewerkster Danycia bevestigt dat Paul Bocuse in leven is en dat hij vandaag wordt verwacht in zijn restaurant L’Auberge Du Pont De Collonges in Collonges au Mont d’Or nabij Lyon.

 

Maandagochtend werden berichten verspreid over het overlijden van Paul Bocuse op 86-jarige leeftijd. Paul Bocuse werd op 11 februari 1926 geboren in Collonges-au-Mont-d’Or. Hij wordt gezien als de grootste Franse chef van de vorige eeuw.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels