Brasserie Doppler Groningen sluit

Brasserie Doppler Groningen sluit

Brasserie Doppler in Groningen gaat met ingang van 1 augustus haar deuren sluiten. Eigenaar Vos Interieur stoot de brasserie af vanwege tegenvallende resultaten en de onzekere financiële toekomst.

De locatie van Doppler aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen wordt na de sluiting in augustus omgevormd tot retail- of kantoorlocatie. Er komt geen andere horecavoorziening op de Doppler-locatie. Vos stoot de horecatak of om zich te richten op de kerntaken: retail en het bureau voor interieurarchitectuur.

Brasserie Doppler ging in 1996 open en sinds 2007 is Vos Interieur van Bart en Marco Vos eigenaar van het bedrijf. 'Om ons concept toch even te benoemen. Binnen een uur klaar met twee gangen, twee glazen wijn en koffie, voor rond €30,-,'zei Maitre Joep Duthil eerder tegen Misset Horeca.

Vos heeft voor de drie vaste werknemers een sociaal plan opgesteld. Ook worden de drie begeleid bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Tot 1 augustus is Doppler nog gewoon in bedrijf.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.