nieuws

Nieuw restaurant in Rotterdam

Restaurant

Divoza is de naam van een nieuw restaurant in Rotterdam aan de Oude Haven. Eigenaar is Terence Molders, voormalig bedrijfsleider van de Apres Ski Hut van Chiel Jongejan. Volgens Molders geeft Divoza de beleving van een luxe restaurant met de rekening van een eetcafé.

Nieuw restaurant in Rotterdam

Restaurant bar Divoza is begin augustus geopend aan de Oude Haven in het centrum van de Maasstad. De zaak staat onder leiding van Terence Molders en zijn partner Roxanne Bobbeldijk. Molders was ruim tien jaar werkzaam voor Sfeerhoreca, het bedrijf van de Rotterdamse serieondernemer Chiel Jongejan. ‘Ik heb tien jaar op het Stadhuisplein gewerkt, de laatste drie jaar als algemeen bedrijfsleider, zeg maar de rechterhand van Jongejan. Maar ik wilde altijd al graag voor mezelf beginnen en die droom is nu uitgekomen.’

Divoza heeft binnen zo’n zestig couverts, buiten zijn nog eens 50 tot 55 zitplaatsen.

Lunch, diner en borrel

Gasten kunnen bij Divoza aan de Haringvliet 92b terecht voor lunch, diner en borrel. De zaak is maandag, dinsdag en woensdag open van 11 tot 00.00 uur, op donderdag gaat de deur een uur later op slot en op vrijdag en zaterdag kan er tot twee uur ’s nachts geborreld worden.

Voorgerechten staan op de kaart vanaf 4,50 euro (soep) tot 8,75 (carpaccio), hoofdgerechten variëren in prijs van 14,50 tot 21,50 en nagerechten beginnen bij 5,75 tot 12.50 euro voor een kaasplankje. Gerechten zijn van de hand van chef-kok Ronald van Mulukom. Hij is de voormalig eigenaar van Bistro Do, eenbistro, ook aan de Haringvliet gelegen, die inmiddels is gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels