Harmonie Rotterdam heropent onder nieuwe chef

Harmonie Rotterdam heropent onder nieuwe chef

De Harmonie in Rotterdam heeft een nieuwe start gemaakt. Sinds begin september staat de keuken onder leiding van Marco Somer, die het roer heeft overgenomen van Sieberen Meerema. Bert Hoekman is aangesteld als maître, hij werkte in het verleden onder andere bij De Librije in Zwolle en Vermeer in Amsterdam.

‘Mijn eigen stijl, mijn eigen keuken en mijn eigen restaurant.’ Marco Somer twijfelde geen moment toen hem werd gevraagd of hij het roer wilde overnemen van Sieberen Meerema. Meerema werd door Dudok Holding, eigenaar van het restaurant, gevraagd voor de exploitatie van Quartier du Port in Rotterdam.

Begin september is De Harmonie heropend onder leiding van de nieuwe patron-cuisinier, Marco Somers, in het verleden werkzaam bij onder andere Gordon Ramsay en Amarone in Rotterdam. Het herenhuis uit de 19e eeuw is verbouwd en het restaurant en twee privézalen zijn opnieuw ingericht. Bovendien heeft Somers een nieuwe kaart geïntroduceerd met daarop twaalf gerechten.

De nieuwe maître van De Harmonie is Bert Hoekman, die een verleden heeft bij onder andere driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, restaurant Vermeer in Amsterdam en Kasteel Coevorden in Coevorden.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.