nieuws

Achtste vestiging Baker’s Café in Den Haag

Restaurant

Dimitri en Diante Roels van het Vlaamsch Broodhuys openen half februari het achtste Vlaamsch Broodhuys Baker’s Café. De nieuwe winkel wordt gevestigd aan de Frederik Hendriklaan in de Hofstad.

Achtste vestiging Baker’s Café in Den Haag

De komst van de achtste vestiging van Vlaamsch Broodhuys Baker’s Café wordt gemeld op de website van Bakkerswereld. De deuren van de vestiging aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag moeten half februari openen.

In het Baker’s Café vormen de broden van Dimitri Roels de basis voor de belegde boterhammen die er worden geserveerd. Het assortiment is bovendien te koop voor thuisgebruik. Er zijn al vestigingen in Amsterdam (vier), Rotterdam (twee) en Utrecht.

Niven Kunz

Roels introduceerde begin dit jaar een pop-up restaurant in zijn locatie aan de Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam. In 2013 staan ‘jonge en ambitieuze chef-koks’ tijdelijk achter het fornuis. Sterchef Niven Kunze trapte af.

Borrel bij de bakker

In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht introduceerde hij bovendien de vrijmibro: een vrijdamiddagborrel met een hoofdrol voor brood. Voor 10 euro een buffetje en een goed glas wijn.

Reageer op dit artikel