nieuws

Alcoholvrij restaurant Saladdin van start

Restaurant

In Raamsdonkveer opent woensdag 23 januari Saladdin. Het Noord-Brabantse restaurant schenkt geen alcohol. ‘De uitdaging zit hem in de beleving’, aldus de eigenaren Havide Bellikli en Oscar Gecsöyler. ‘Wij brengen gasten in een zalige roes door fantasierijke heerlijkheden.

Alcoholvrij restaurant Saladdin van start

Saladdin is volgens initiatiefnemers en ondernemerspaar Bellikili en Gecsöyler – voorheen de eigenaren van restaurant Sultan, met vestigingen in Rotterdam en Breda – een familierestaurant met een wereldkeuken.

‘Maar óók en vooral een eetgelegenheid met een uitdaging. Bij Saladdin kan een gast beleven hoe feestelijk uit eten kan zijn zonder alcohol. We brengen iedereen in een zalige roes door fantasierijke heerlijkheden.’

Beleving is een belangrijk onderdeel van het concept. ‘Oogstrelende details, ontspannende klanten, zalige geuren en nieuwe smaken’, aldus de eigenaren. Uit de keuken komen gerechten uit onder andere Turkije, Griekenland, Italië en Marokko.

Restaurant Saladdin is gevestigd aan de Maasdijk in Raamsdonkveer. De officiële opening is woensdag 23 januari, daarna is het dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel