nieuws

Bijzondere wandeltochten langs restaurants

Restaurant

Twintig bijzondere wandelingen langs evenzoveel restaurants staan beschreven in Sterrenpaden. De routes zijn ongeveer 20 kilometer lang en speciaal voor het boek uitgezet. Alle beschreven chefs, waarvan de meesten in het bezit zijn van een Michelinster, hebben hun medewerking verleend aan de verhalen.

Bijzondere wandeltochten langs restaurants

Sterrenpaden, dat eind 2012 is verschenen, bestaat uit twee delen. Het ene boek beschrijft de hotels en restaurants en geeft een impressie van de routes rondom de zaken, waarvan het grootste deel is bekroond met een Michelinster. Het tweede boek is het zogeheten ‘handzame wandelboek’, waarin de wandelingen staan uitgeschreven.

Het boek is van de hand van Kees Sterrenburg, die redactionele ondersteuning kreeg van Wim van der Laan en Emiel de Jager.

‘Sterrenpaden is bedoeld voor iedereen die weet dat alleen een goede wandeling een maaltijd kan verteren. En voor iedereen die weet dat er geen lekkerder trek bestaat, dan de trek na een stevige wandeling.’

Het boek is voor 25 euro – exclusief verzendkosten – te bestellen via de website Sterrenpaden.nl.

Reageer op dit artikel