nieuws

Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2013

Restaurant

Roy Eijkelkamp, winnaar van de Gouden Koksmuts op de Horecava is toegevoegd aan het deelnemersveld van de Wynand Vogel Bokaal 2013. Vorig jaar won Alfred van Dijk de Bokaal en het bijbehorende geldbedrag van 10.000 euro.

Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2013

Roy Eijkelkamp van restaurant De Bokkedoorns uit Overveen is één van de wedstrijdkoks die is toegevoegd aan de lijst van deelnemers aan de Wynand Vogel Bokaal 2013. Eijkelkamp won maandag 7 januari de Gouden Koksmuts op de Horecava in Amsterdam. Aan de Bokaal mogen chefs alleen meedoen op uitnodiging van de wedstrijdorganisatie van EvenTTCulinair.

Vorig jaar wist de winnaar van de Gouden Koksmuts ook de Wynand Vogel Bokaal in de wacht te slepen. Chef van Oude Dijkhuys in Lisserbroek – Alfred van Dijk – schreef beide overwinningen op zijn naam. De zesde editie van de Wynand Vogel Bokaal, een kookwedstrijd met zowel een koude als een warme klasse, wordt gehouden op 4 februari tijdens EvenTTCulinair in de TT-hal in Assen.

Het complete deelnemersveld

Jonathan Zandbergen, Het Veerhuys, Almere
Marco Crispijn, ’t Lagerhuys, Muiderberg
Guido Panjer, Panjer Culinair, Leeuwarden
Keng Vichianrat, La Rive*, Amsterdam
Bas van Kranen, De Leuf**, Ubachsberg
Wesly Tolman, Sonoy*, Emmeloord
Erwin Meijer, Villa Sasso, Haren
Mike Vonk, Mero, Scheveningen
Roy Eijkelkamp, De Bokkedoorns**, Overveen

Bekijk hier een fotoreportage van de Gerechten Koude Klasse van 2012
Bekijk hier een fotoreportage van de Gerechten Warme klasse van 2012

Reageer op dit artikel