nieuws

Kranenborg en Jaspers starten restaurant

Restaurant

Robert Kranenborg en Julius Jaspers gaan een ‘groot restaurant’ starten. Het plan is om in augustus ‘ergens in Nederland’ te beginnen’, aldus Julius Jaspers. ‘We doen het samen met een aantal commerciële partners en Robert en ik worden verantwoordelijk voor de culinaire invulling.

Kranenborg en Jaspers starten restaurant

Julius Jaspers en Robert Kranenborg hebben donderdag 10 januari weer een gesprek over hun plannen om ‘ergens in Nederland’ een groot restaurant te starten. Waar dat is, wilde Julius Jaspers dinsdag 8 januari tijdens de Horecava in Amsterdam RAI niet kwijt.

‘We hebben plannen om in augustus van start te gaan’, aldus Jaspers. ‘We doen het samen met een aantal commerciële partners. Robert en ik worden verantwoordelijk voor de culinaire invulling.’

Niet fulltime achter het fornuis
Dat laatste betekent niet dat ze beiden zelf weer fulltime achter het fornuis gaan staan. ‘Maar we gaan de start natuurlijk wel doen, en daarna met enige regelmaat. Vanzelfsprekend springen we bovendien bij op de momenten dat dit nodig is.’

Topchef
Julius Jaspers en Robert Kranenborg presenteren samen het televisieprogramma Topchef. De 12 Provincies, dat wordt uitgezonden door RTL. Kranenborg was in het verleden meerdere malen in het bezit van een Michelinster.

Reageer op dit artikel