nieuws

LobsterHouse start in Amsterdamse autogarage

Restaurant

In een voormalige autogarage aan het Amsterdamse Frederiksplein heeft LobsterHouse + studio de deuren geopend. De kaart van deze nieuwe fresh food take-out bestaat bijna volledig uit dagverse visgerechten.

LobsterHouse start in Amsterdamse autogarage

Op de kaart van LobsterHouse + studio staan voornamelijk vis en schaal- en schelpdieren. In het assortiment onder andere een hele of halve kreeft, drie soorten oesters en kreeft- en krabburgers. Verder ook pasta Vongole, salade Niçoise en bouillabaisse.

De nieuwe fresh food take-out huisvest in een voormalige autogarage. Veel van de industriële elementen zijn zichtbaar in de inrichting. Centraal in de ruimte doet een lange en wit betegelde werkbank dienst als counter. In de zaak staat eveneens een fishtank met daarin levende kreeften en ijsbakken met oesters.

LobsterHouse is geopend van 12.00 tot 20.00 uur, op zondag is het bedrijf gesloten. Naast de take-out is een studio ingericht, die voor verhuur beschikbaar is.

Bekijk hier een fotoreportage van de nieuwe horecagelegenheid.

Reageer op dit artikel