nieuws

Nieuwe eigenaar voor failliet Mezzo Braamt

Restaurant

Mezzo restaurant en kamers in het Gelderse Braamt is weer open. De nieuwe uitbater van het restaurant, dat vorig jaar maart sloot vanwege een faillissement, is Hans Oerlemans. De patron-cuisinier hanteert een Italiaanse-Franse menukaart.

Nieuwe eigenaar voor failliet Mezzo Braamt

Het regionaal goed bekend staande Mezzo restaurant en kamers in Braamt werd vorig jaar maart failliet verklaard. Een reden voor dit besluit werd niet vermeld. Twee jaar eerder werd het uitgeroepen tot Holland Hotel van het Jaar.

In de eerste maand van het jaar heropenden de deuren. De nieuwe patron-cuisinier is Hans Oerlemans. Zijn keuken en de wijnkaart zijn Italiaans-Frans. Op zondag serveert hij doorlopend zijn zogeheten ‘Mezzo Tafel’.

Mezzo begon ooit in Beek en verhuisde later naar het naburige Braamt.

Reageer op dit artikel