nieuws

Nieuwe invulling Koetjes&Kalfjes Noordwijk

Restaurant

Er is een nieuwe invulling voor de locatie in Noordwijk waar tot eind 2012 een vestiging van Koetjes&Kalfjes zat. Deze franchiselocatie van de bistroketen is december vorig jaar failliet gegaan. De eigenaar van restaurant De Zwaan in Katwijk gaan met het pand in Noordwijk aan de slag.

Nieuwe invulling Koetjes&Kalfjes Noordwijk

Koetjes&Kalfjes Noordwijk, gevestigd in boerderij De Cleyburch, is eind vorig jaar failliet gegaan. Op 1 maart gaat de boerderij weer open. Nieuwe eigenaar is Wim Aertse die ook restaurant De Zwaan in Katwijk exploiteert.

De naam ‘Cleyburch’ komt weer prominent op de gevel van het gebouw in Noordwijk te staan. ‘De Cleyburch was voorheen een gerenommeerd restaurant dat in de gehele regio een grote naamsbekendheid had,’ aldus de nieuwe eigenaar tegen het Leidsch Dagblad.

Tot voor kort zat in de monumentale boerderij aan de Herenweg in Noordwijk een franchisevestiging van Koetjes en Kalfjes. De uitbaters konden de zaak niet draaiende houden, waarna faillissement werd uitgesproken. Er zijn nu nog zeven locaties van Koetjes&Kalfjes open, maar op 1 maart 2013 opent in Delft een nieuwe zaak.

Reageer op dit artikel