nieuws

Oldtimer als decoratie in sterrenrestaurant

Restaurant

Restaurant Da Vinci in Maasbracht luistert haar twintig jarig jubileum op door op 28 januari een Fiat 500 uit 1967 in haar zaak te zetten als decoratiemateriaal.

Oldtimer als decoratie in sterrenrestaurant

De Fiat 500 schaften Margo Reuten en Petro Kools tien jaar geleden al aan ter ere van het tienjarig jubileum van hun restaurant. Ze lieten hem destijds beletteren.
Nu halen ze de oldtimer in de zaak in omdat ze in september hun twintig jarig bestaan vieren. ‘Ongetwijfeld zijn we hiermee het enige sterrenrestaurant dat een echte auto als decoratiemateriaal heeft staan. Maar uniek en anders, dat past ons wel.’, laten de eigenaren van het tweesterrenrestaurant in een persbericht weten.
Jubileumactie
Aan het binnenhalen van de oldtimer in de zaak, is eveneens een jubileumactie gekoppeld. De eerste twintig bezitters van Fiat 500 die zich vanaf 28 januari bij Da Vinci melden, krijgen een tegoedbon voor een compleet verzorgde lunch voor twee personen bij de Limburgse topzaak.

Reageer op dit artikel