nieuws

Productschap Vis op zoek naar beste mosselchef

Restaurant

Het Productschap Vis Mosselkantoor gaat op zoek naar de Mosselchef 2012. De wedstrijd staat open voor hobby-, leerling- en professionele koks. Drie voorrondes bepalen wie maandag 10 september in de finale mogen aantreden.

Vanzelfsprekend wordt in de strijd om de Mosselchef 2012 gekookt met mosselen. De wedstrijd kent drie gradaties (profs, leerlingen en hobbyisten) en is bedoeld voor mensen die graag mosselen bereiden.

Er staan drie voorrondes gepland, op maandag 3 (professionals), dinsdag 4 (leerling-koks) en woensdag 5 september (hobbykoks). De finale is maandag 10 september. Alle wedstrijden vinden plaats in het Miele Culinairy Institute in Vianen.

Belanstellenden kunnen hun mosselmenu van drie gangen insturen naar nkoert@mosselkantoor.nl. Dat moet voor maandag 30 juli. De geselecteerde koks krijgen voor 15 augustus bericht.

Reageer op dit artikel