nieuws

Restaurant serveert laatste nieuws bij rekening

Restaurant

Wie eet bij de Old Ebbitt Grill in het Amerikaanse Washington DC, krijgt na afloop niet alleen de rekening maar ook een overzicht van het laatste nieuws. Op een apart papiertje staat vermeld wat in de wereld allemaal is gebeurd tijdens het diner.

Restaurant serveert laatste nieuws bij rekening

De nieuwe dienst voor restaurant de Old Ebbitt Grill in Washington DC wordt gemeld door het Belgische De Morgen. ‘Als een gast de rekening vraagt, krijgt deze niet alleen de rekening maar ook een briefje met de belangrijkste nieuwtjes die tijdens het etentje zijn gebeurd.’

De Old Ebbitt Grill is één van de oudste restaurant in de Amerikaanse hoofdstad, maar gaat met de tijd mee. De eetgelegenheid is al vier keer verhuisd en actief met en op social media. Zo kan via social media bijvoorbeeld een tafel worden gereserveerd.

Sinds kort wordt de restaurantrekening vergezeld door een tweede papiertje, met daarop het belangrijkste nieuws dat tijdens het verblijf van de gasten heeft plaatsgevonden. De dienst wordt volgens het artikel aangeboden door een extern bedrijf.

Reageer op dit artikel