nieuws

Speciale sterrenbrigade kookt benefietdiner

Restaurant

Een speciale gelegenheidsbrigade van (voormalige)sterrenkoks bereiden op 28 januari een culinair benefietdiner voor de stichting Energy4All bij hotel Moeke Mooren in Appeltern.

Speciale sterrenbrigade kookt benefietdiner

Sterrenkoks Leendert Scholtus (De Echoput, Hoog Soeren), Kars van Werchem (Saffraan, Amersfoort) staan op 28 januari samen met Meesterkok Pascal Jalhaij (Marfo Food, Lelystad) en voormalig Librije-patissier Tom van Veen in de keuken van hotel Moeke Mooren in Appeltern.
Gasten betalen €100 per persoon voor het diner. Dit bestaat uit een aperitief, vier amuses en een viergangendiner inclusief bijpassende wijnen. Leveranciers stellen producten ter beschikking voor het diner.
Hotel Moeke Mooren nam samen met delicatessenzaak Genieten en Meer in Druten het initiatief om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Energy4All. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte.
Genieten en Meer wordt gerund door Milena en Johan Visser. Zij zijn voormalig gastvrouw en –heer van Librijes Zusje in Zwolle en hebben de contacten met de (sterren)koks gelegd.

Reageer op dit artikel